ENGLESKA

SOLSKJEAR IZGUBIO RAT SA POGBOM Svlačionica ne može da dočeka ljeto!

26. 04. 2019 - 09:16 | Fudbal

Problemi u Unitedu se nastavljaju. Mediji donose priču da igrači ne veruju Solskjeru kada je Pogba u pitanju. Naime, oni smatraju da Norvežanin nema dovoljan autoritet da smiri Pogbu, koji se ponaša kao kod Mourinha.

pogba-mourinho-manchester-united

Procjenjuje se da želi da natjera klub da ga proda, a tome u prilog idu informacije da je Rajola otkazao sastanak o novom ugovoru zakazan za prošlu nedelju.

To je poruka klubu da Francuz neće ni razmatrati ponudu, da želi da ode, navodno je saigračima to već saopštio. Pogba tvrdi da je klub u još gorem stanju nego 2012. kada je otišao u Juventus, da nisu ništa napredovali i da gubi vreme.

pogba-solskjaer

Bio je meta napada saigrača koji su ga ućutkali kada je pokušao da pridikuje poslije poraza na "Gudisonu".

Stiče se utisak da će svlačionici laknuti kada bude otišao, ali treba sačekati da dogovori svoje uslove sa Realom, ali i da "Los Blankosi" plate 150 miliona obeštećenja. Druga opcija je Juventus, Pogba bi se vratio u klub, ali pitanje je novca, mada "Tutosport" tvrdi da je spreman da odustane od ogromnih primanja.

pogba4

Sad, mnogi se pitaju kako Pogba nije pravio probleme u Juventusu, ali čini se da Alegri ima uticaj na njega, da zna da ga kontroliše i da je sa njim Pogba imao najbolji odnos od svih trenera u karijeri.

Ipak, teško je vidjeti ovaj povratak, čini se da će na kraju Pogba završiti u Realu, a da svlačionica Uniteda ne može da dočeka takav rasplet jer je Pogba svima na "Old Traffordu" uključujući i navijače, preko glave.

 

(Sport.ba)