ANASTASIJA KVITKO

RUSKA KIM KARDAŠIJAN TVRDI 'Bolja sam od originala' ČEKAJTE TEK DA VIDITE OSTALE FOTKE!

04. 05. 2019 - 05:15 | Bikini

Dvadesetdvogodišnja Anastasija Kvitko iz Rusije, koja sada živi u Los Anđelesu, odbila je savjet modne agencije da smrša, jer smatra da ima savršeno tijelo.

2

Ruska dvojnica Kim Kardašijan odbila je savjet modne agencije za koju radi da se podvrgne operacijama i dijeti.  

Dvadesetdvogodišnja Anastasija Kvitko iz Rusije nedavno se preselila u Los Anđeles, gde je odbila savet agencije da smrša, jer smatra da ima savršeno tijelo.     

3

Ona je tako kritikovala i Kim Kardašijan navodeći da je američka rijaliti zvijezda po ljepoti daleko iza nje. 

- Sviđa mi se Kim, ali ne volim kada nas porede. Moje tijelo je sportske građe, mišiće sam dobila zahvaljujući treniranju, moja zadnjica je najlepša na svijetu, a na licu nemam nikakve estetske zahvate.

4

Kako kaže Kvitkova, samo je pitanje vremena kada će biti poznatija od Kim.

5

6

7

8

9

10

11

12

KIM SLOBODNO ZABORAVITE : Nevjerovatna Kylie pokazala obline koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Kylie Jenner je zaista prava bomba, a to je još jednom dokazala galerijom slika koje je objavila na Instagramu. Naime, na sebi je imala maleni bijeli top koji je uparila s drečavo-rozim kožnim pantalonama koje su savršeno isticale njene obline. 

1Skrolajte do dna da vidite kakve to obline posjeduje ova mlada dama, ostat ćete bez riječi.

SAMO ZA ONE S JAKIM SRCEM: Kylie Jenner u nikad provokativnijem izdanju, zadnjica u prvom planu (FOTO)

2

3

4

Nakon što je osvojila mjesto na Maximovom popisu sto najzgodnijih žena svijeta, Kylie Jenner otišla je na večeru s prijateljicom Jordyn Woods u Zapadnom Hollywoodu.

5

6

7

8

9

Za tu priliku 20-godišnja starleta odjenula je sportski grudnjak, termo-tajice s potpisom Alexandera Wanga te prozirne štikle.

10

11

12

Iako je pogled sprijeda na obline koje su je proslavile bio prilično upečatljiv, onaj straga teško ćete zaboraviti. Kad je riječ o stražnjici, Kylie bez imalo problema može konkurirati polusestri Kim Kardashian, kojoj je guza postala zaštitni znak.

13

Kylie je prije sedam mjeseci rodila kćer Stormi, a tijekom cijele trudnoće nije željela potvrditi da je prinova na putu. Otac djeteta je reper Travis Scott.

14

Na Maximovoj listi sto najzgodnijih žena našle su se sve sestre Kardashian i Jenner, osim najstarije Kourtney Kardashian. 

15U rozim kožnim pantalonama Kylie je imala šta da pokaže.

Jenner je s najboljom frendicom Jordyn Woods predstavila novu kolekciju odjeće pod brandom “Secnd Nture” koja je u prodaju izašla 30. augusta. 

16

17

18

Frendice su obavile slikanje za službenu internetsku stranicu branda, a Kylie je već sad privukla pažnju fanova samim time što je objavila slike sebe na Instagramu.