NEVJEROVATNO

IZGLEDA DA JE POSLJEDNJA SEZONA VELIKOG PSG: Arapi novac koriste za ulaganje u drugi klub, u PARIZU SU SVI POLUDILI

02. 05. 2019 - 21:00 | Autosvijet

Sve su češće priče da će PSG imati samo još jednu šansu.

Tačnije, vlasnici iz Katara su razočarani rezultatima u Evropi, ali više ligom, interesovanjem, pa i prihodima koji su u velikoj mjeri reklamiranje države Katar, što se koristi da se izbjegne FFP.

al-kelaifi

Porodica Al-Tani je nezadovoljna i sukobima unutar kluba, Al-Kelaifi je navodno na ledu, a pobunio se jer su prošle godine baš vlasnici doveli na preporuku Tuhela, iako je klub imao ideju da dovede nekog iskusnijeg trenera.

tuchel

Povlačenje iz kluba neće biti naravno jednokratan potez, a trebalo bi da se odvija u etapama, da se smanje ulaganja, što vjerovatno predstavljaju prodaje Nejmara i Mbapea.

Priča o navodnom interesovanju za Milan ne stoji, naime Al-Tanijevi su pikirali Romu. Iako je Palota to demantovao, italijanski mediji tvrde da samo povećava cijenu.

Šta je prednost Rome?

Jača liga, mogućnost prodora i u Ameriku, ali i prilika da se bori za vrh tabele, što je mnogo zanimljivije, ali i donosi veće interesovanje nego u Francuskoj gde PSG dominira jer nema takmaca.

roma-dzeko-1

Šta će se sve dešavati ostaje da vidimo, tek kažu da su prvi koraci napravljeni, katarska avio kompanija je sponzor Rome od prošlog ljeta, a sigurno da je porodica Al-Tani spremna i da za veći novac od realnog otkupi Rimljane i prenese svoja ulaganja u italijanski fudbal.

(Sport.ba)