INCIDENT

NAKON OVOGA NAS NIŠTA NE MOŽE IZNENADIT Tuča na pikado meču (VIDEO)

10. 05. 2019 - 13:52 | Ostali sportovi

Pikado je na prvu miran sport u kojem nema fizičkog kontakta između protivnika, osmi u pozdravljanju. Ipak, igrate li ga u lokalnom kafiću, odnosi bi se mogli zaoštriti ako je gubitnik 'kratkog fitilja', a u prestižnom svjetskom takmičenje je nakon izjednačenja imao Daryl Gurney.

pikado-incident-2
Sjevernoirski igrač je sa zadnje tri strelice pogodio za izjednačenje (7-7), a to je proslavio ljutim pogledom prema publici i pokazivanjem na protivnika Gerwyna Pricea. Propisno su si 'čestitali' protivnici nakon meča, a imali su toliko žučnu raspravu da su ih u jednom trenutku morali razdvajati i zaštitari.

Gurney se požalio kako je Price pričao kad je on bio na bacanju te ga tako omeo, ali Velšanin je sve to opovrgnuo. Sve je prokomentirala i legenda pikada te trenutno prvi igrač svijeta Michael van Gerwen koji je u backstageu pokušao malo 'dolijati ulja na vatru'.

Bili su kao djeca, nisu li? Tko će biti u Top 4? Oni se bore za to, svaki 'set' broji se za njih u ovom trenutku. Ovakve stvari se nažalost događaju, ali drago mi je da nisam bio u njihovoj poziciji. Da, nasmijao sam se i pokušao malo 'zakuhati' stvari nakon toga - rekao je MVG.

Gerwen i Rob Cross već su osigurali polufinale Premier lige, a za preostala dva mjesta u polufinalu bore se Wade, Suljović, Gurney i Price.

 

(Sport.ba)