PRIZORI UŽASA OBIŠLI SVIJET: Silva u bolovima napustio kavez

12. 05. 2019 - 11:22 | Borba

Na eventu UFC 237 u Rio de Janeiru koji je odigran sinoć domaća publika vidjela je kako njihova borkinja Jessica Andrade osvaja naslov u kategoriji slamka, ali i poraze svih svojih slavnih boraca koji su nastupili.

Prvo je legendarnog Minotaura u prvoj rundi nokautirao Ryan Spann i tako mu nanio deveti poraz u profesionalnoj karijeri, a četvrti u posljednjih šest borbi.

"Main card" je počeo predajom Bethe Correije Meksikanki Irene Aldani u trećoj rundi nakon poluge, a onda su redom padali Thiago Alves, Jose Aldo i Anderson Silva.

silva-1

Alves je poražen jednoglasnom odlukom sudaca od Laureana Staropolija, baš kao i Aldo od makedonskog Australca Alexandera Volkanovskog, koji je nastavio impresivan niz i ubilježio 17. pobjedu u nizu.

anderson-silva-injury

U pretposljednjoj borbi večeri 44-godišnji Anderson Silva pokazao je opet da je najbolje vrijeme iza njega. Svladao ga je Amerikanac Jared Cannonier tehničkim nokautom na isteku prve runde. Silva je u posljednjih osam borbi ostvario samo jednu pobjedu uz jedan "no contest" i šest poraza.

Sa bolnim grimasama je napustio oktogon.

(Sport.ba)