USKORO DOKUMENTARAC O VELIKOM ČOVJEK I PRVAKU

SCHUMIJEVA SUPRUGA I OTAC PRVI PUT OTVORENO PRIČAJU O NJEGOVOM STANJU! Da li ćemo konačno vidjeti legendarnog sportistu?! Svijet s nestrpljenjem čeka SAMO OVAJ TRENUTAK

13. 05. 2019 - 14:18 | Autosvijet
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

O sedmerostrukom šampionu Formule 1 Michaelu Schumacheru bit će snimljen dokumentarni film koji bi, prema pisanju pojedinih svjetskih medija, mogao premijerno biti emitovan u decembru ove godine.

michaelschumacher

Film režiraju Michael Wech i Hanns-Bruno Kammertons, a podršku projektu pruža i Schumacherova porodica. U filmu će biti prikazani intervjui s njegovim ocem, suprugom i djecom. Također, u ovom dokumentarcu pod nazivom "Schumacher" moći ćemo pogledati i neobjavljene arhivske snimke iz života proslavljenog sportiste.

former-f1-world-champion-michael-schumacher

Schumacher (50) je pretrpio ozbiljne povrede glave kada je pao tokom skijanja 2013. godine u francuskim Alpama. I danas nalazi se u teškom zdravstvenom stanju.

schumacher

f1-spanish-gp-2003-the-first-row-michael-schumacher-and-rubens-barrichello

schumacher

Od nesreće nikada se nije pojavio u javnosti. Premijera filma zakazana je za 5. decembra. Njemački mediji ističu da je mala vjerovatnoća da ćemo u filmu vidjeti Schumija prvi put nakon nesreće.

(Sport.ba)