LINDA IZAZVALA POMETNJU

Seksi gazdarica Liverpoola u štiklama i roze haljinici zaigrala fudbal na Anfieldu! Redsi zaboravili na titulu buljeći u obline supruge američkog tajkuna! (FOTO) (VIDEO)

13. 05. 2019 - 15:12 | Druga strana sporta

Vrlo zanimljivo je jučer bilo na "Anfieldu". Nakon što su Redsi prethodno isprašili Barcelonu i domogli se senzacionalno finala Lige prvaka, potajno su se nadali i kiksu Man Cityja kod Brightona, kako bi stigli i do toliko sanjanog naslova prvaka Engleske.

navijaciliverpool

Ipka, Građani su rutinski odradili pomenuto gostovanje, pa Liverpoolu nije ništa značila ni pobjeda od 2:0 protiv Wolverhamptona.

2

Linda Pizzuti, supruga vlasnika Liverpoola John W. Henryja, potpuno je očarala navijače poslije meča u kojem su Redsi slavili, ali i izgubili titulu od Građana. 

john-henry

Naime, ona je, bez obzira na roze haljinu i rukavice, kao i štikle koje je nosila, poslije meča, stala na travu "Anfielda" i uputila šut ka golu. Naravno, pogodila je prazan gol i zbog svoje neposrednosti oduševila preostale navijače.

Da podsjetimo, Linda se 2009. godine udala za američkog tajkuna i sadašnjeg vlasnika Liverpoola, a da je riječ o pravoj ljepotici najbolje je da se uvjerite sami...

jwhenry2910

js83768117

2

1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not not posing.

A post shared by Linda Henry (@linda_pizzuti) on

(Sport.ba)