LEGENDARNI SRBIN IGRAO SA ZLATANOM IBRAHIMOVIĆEM PA OTKRIO TAJNU IZ SVLAČIONICE: "Kukao je da ga boli..."

15. 05. 2019 - 17:12 | Drugi pišu >> Fudbal
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Srpski veznjak Dejan Stanković u velikom razgovoru za Mondo prisjetio se svojih igračkih dana, posebno onih u Interu gdje je s Joseom Mourinhom osvojio Ligu prvaka.

"Osmi maj. Materazzi, Chivu i ja na večeri. To je bilo dva tjedna prije finala Lige prvaka s Bayernom. Jose je bio u Berlinu sa suradnicima pogledati Bavarce u finalu njemačkog kupa protiv Werdera. Materazzi mu šalje poruku: 'Mister, kakvi su?' pa mu stiže odgovor: 'Sve pod kontrolom, dobivamo 2:0.' Znači, postoji SMS, postoji datum i tu su tri jaka svjedoka. Bili smo sa suprugama, mogu i one potvrditi. Znao je dvije sedmice ranije tačan rezultat u Madridu", prisjetio se bivši srpski reprezentativac.

dejan-stankovic-oprostio-se-od-fudbala

Inter je te večeri u Madridu pobijedio 2:0 golovima Diega Milita, a potom se Dejan prisjetio anegdote sa Zlatanom Ibrahimovićem.

"Volio se jako šaliti kad bismo dobili premiju. Uzme onu kuvertu i pusti je da mu padne na nogu. Pa onda kuka kako ga boli noga, kao da je cigla pala, aludira na to da je dobio puno novca. Pa ga pitam: 'A što, naši padaju lagano kao suhi listovi."

890455-20054716-2560-1440