PRIMERA

VELIKE GLAVOBOLJE ZA ČELNIKE REALA: Ovako bi trebala izgledati prva postava "Kraljeva" naredne sezone

26. 05. 2019 - 21:08 | Fudbal

I dalje nema pojačanja, pa čak i ono što je izgledalo sigurno kao Luka Jović izgleda da nije, Ajntraht je podigao cijenu, a nervoza u Realu raste.

Sada se pojavila informacija da je Čelsi podigao ljestvicu, da traže oko 130 miliona za Edena Azara koji ulazi u posljednju godinu ugovora.

Zidan traži da se poslovi što prije završe, ali mora da čeka, prije svega evropska finala.

zidane

U međuvremenu, mora da razmišlja o fudbalerima koji će se pojaviti krajem prve nedelje jula u Valdebebesu i koji se vraćaju sa pozajmica. Malo ko može da računa da će ostati, a klub na neki način mora da se oslobodi Odegarda, De Tomasa, Tea Ernandeza, Borhe Majorala, Džejmsa Rodrigeza, Kovačića, Oskara, Lunjina i Lukasa Silve.

mateo-kovacic-668554

Od ovih igrača, vjerovatno će ostati samo Lunjin, Ukrajinac bi trebalo da bude drugi golman. To znači da Navas odlazi, iz sadašnjeg sastava će Reguljon biti poslat na pozajmicu sa mogućnošću da Real otkupi njegov ugovor, a treba prodati i Ljorentea, Sebaljosa, Valjeha, Marijana i na kraju naći rješenje oko Bejla.

bale-real

Kada pogledate cijene ovih igrača, Real sigurno ima oko 300 uloženih miliona u fudbalerima koje Zidan ne vidi u timu, ali kako prodati Sebaljosa kada za njega traže 50 miliona, dok za De Tomasa cijena koja se pominje je 35 miliona, to neće platiti niko iako se nadavao golova u Rajo Valjekanu.

Perez insistira da igrači budu prodati, da se unese novac i onda realizuju pojačanja poput Azara, Eriksena, Ferlana Mendija, Jovića, već je stigao Militao, 50 miliona su potrošeni.

Sve dalje je Pogba, a sama činjenica da je Kros produžio ugovor pokazuje da će samo jedan Eriksen ili Francuz stiću u klub, Danac je jeftiniji i lakša meta, ugovor mu ističe na kraju sljedeće sezone.

toni-kroos

Novi problem je kapiten Ramos koji je izrazio želju da ode, ali od toga nema ništa, vjerovatno, Perez ne bi smio da rizikuje zbog navijača, iako bi svi veći klubovi Evrope željeli da se pojačaju takvim igračem.

Tim bi, ako se ispune planovi mogao da izgleda ovako.

Kurtoa
Karvahal, Varan, Ramos, Mendi (Marselo),
Kazemiro,
Eriksen, Kros, Modrić,
Benzema, Azar.

(Sport.ba)