DIJETE MU ŽVRLJALO PO KUĆI OD 10 MILIONA, A REAKCIJA NBA KOŠARKAŠA JE NEVJEROVATNA: Američki mediji bruje o ovom događaju

02. 06. 2019 - 15:05 | Košarka

Skoti Pipen s vremena na vreme ume da iznenadi, a sada je žrtva spina stend-ap komičara kome je iznajmljivao luksuznu vilu. Dom nije čuvan kako dolikuje, a komičar tvrdi da je bivši NBA as tužio dijete od pet godina zbog žrvrljanja markerima i bojicama po zidovima njegove kuće od 10 miliona dolara!

Zapravo, Pipen je tužio roditelje, Lindzi Glejzer i Džejkoba Vološina, a štetu meri na 100.000 dolara.

On je poručio preko američkih medija da su Glejzer i Vološin podbacili kao roditelji, uz opasku da su dozvolili ljubimcima da uriniraju gdje stignu, uništen je namještaj, ukradene pojedine stvari, a kasnilo se i sa plaćanjima računa.

Porodica je iznajmljivala kuću od oktobra 2017. do maja 2018, pošto je njihov dom bio oštećen u uraganu Irma. Dogovor je pao na 30.000 dolara mjesečno, a dom ima šest spavaćih soba, devet kupatila i privatni dok.

Glejzer, inače stendap komičarka, kao da je željela da se revanšira...

''Iznenađen sam činjenicom da je Skoti Pipen živio igdje drugde osim u sjenci Majkla Džordana. Šalu na stranu, ko bi mogao da pomisli da će Denis Rodman ojačati odnose sa Sjevernom Korejom, i da će Pipen učiniti ludost poput optužbe na račun male djevojčice?

Probao je da sve svede na čin žvrljanja, iako su okolnosti malo drugačije -  sam je na Instagramu objavljivao fotografije djeteta kako žrvrlja gdje stigne, a iznevjerio je povjerenje koje mu je ukazano iznajmljivanjem.