ŠOK ISPOVIJEST VELJKA RAŽNATOVIĆA! Konačno otkrio zašto je meč s Hrvatom morao kratko trajati, šta ga Ceca savjetuje prije borbe, o porodici i sljedećem rivalu

03. 06. 2019 - 13:38 | Borba >> Boks

Veljko Ražnatović, sin ratnog zločinca Arkana i pjevaljke Cece, ne zna za poraz. Sedam mečeva i sedam pobjeda. Posljednji protivnik je bio Petar Mrvalj. Meč je trajao samo 90 sekundi.

1veljko-3pj

"Ovim putem pozdravljam Petra. Momku svaka čast, došao je u Beograd, stao mi na crtu... Nadam se da će moj sledeći protivnik imati smelost to da uradi. neću da otkrivam ko je to, poslaćemo ponudu... A Petru svaka čast i sve najbolje u život i ne treba da mu bude neprijatno. Ja sam se stvarno preozbiljno spremao za ovaj meč... Mnogi bi pokleli", izjavio je Veljko gostujući nedavno u jutarnjem programu na TV Happy.

veljko-raznatovi

Ističe kako sport kojim se bavi nije za svakog.

"Ne može svako da istrpi batine, da mu se lome nos i vilica... Ali ko izdrži pronaćiće bolju verziju sebe."

veljko-1-620x350

I dok je on bio u ringu u publici su sjedele majka Svetlana Ceca Ražnatovć, sestra Anastasija i vjerenica Bogdana, piše Kurir.

"Meni je bila motivacija kada su me majka, verenica i sestra gledale. Ja sam jedino muško u toj porodici... I budi se instinkt da pokažeš da si ti taj zaštitnik. Ne smem majku da stresiram, majka se trese ko prut svaki put... Morao je zato meč kratko da traje", rekao je Veljko i otkrio šta ga majka uvijek savjetuje:

ceca

Foto: Kurir

"Veljko, spusti bradu."