CIJELA PLAŽA JE BILA ŠOKIRANA ŠTO BEZ STIDA RAZMIJENJUJU INTIMNE DODIRE: Sad su u braku, a nekad su golman i ova dama bili preljubnici

06. 06. 2019 - 19:06 | Drugi pišu

Nedavno su paparaco fotografi uhvatili čuvenog Điđija Bufona na plaži u Italiji i to dok je ne ustručavajući se razmijenjivao nježnosti sa supurgom Ilarijom de Amiko.

Slavni golman i lijepa brineta nisu skidali ruke jedno s drugoga, a fudbaler Pari Sen Žermena zasluženo odmara nakon naporne sezone. Tu je bio i njihov sinčić, no čini se da je ovog puta bračni par ipak bio fokusiran u potponosti na svoj užitak, dok se maleni Leopold Matija.

golman

Ova 46-godišnja dama izgledala je sjajno u crnom bikiniju i prozračnom, šarenom kardiganu, a pokazala je i lice bez šminke, istakavši svoje njegovano lice bez bora.

golman1

Inače, Bufon sam po sebi nikada nije bio čovek čiji je je privatni život u fokusu medija, jer su njegove majstorije na terenu bile daleko zanimljvije, ali i bio je prilično vješt i kada je birao svoje saputnice.

Nakon što se poslije tri godine braka razveo od češke manekenke Alene Seredove zbog preljube i skandala sa sportskom novinarkom i voditeljkom Ilarijom de Amiko, ostao je vjeran toj istoj Ilariji, sa kojom je i dan danas.

golman2