SRPKINJA STRAH I TREPET ROLAND GARROSA: A prošle godine je zbog ovog TENISERA bila pod lupom javnosti

07. 06. 2019 - 20:06 | Tenis

Marijana Veljović, teniska zvijezda iz sudijske stolice, možda nije poznata kao Đoković i Federer, ali ima dosta fanova kao jedan od najcenjenijih glavnih sudija sa „zlatnim bedžom".

Kragujevčanka Marijana Veljović trenutno je u Parizu i sudi na teniskom turniru Rolan Garosu, a njeni verni fanovi sjećaju se simpatične priče koja se desila između nje i argentinskog tenisera Dijega Švarcmana.

Naime, snimak koji je u to vreme kružio internetom, pokazuje njihovo ćaskanje i razmijenjivanje značajnih pogleda na terenu, a jedan od komentara bio je: "Mislim da je Dijego Švarcman već nabavio broj Marijane Veljović i da ćemo uskoro saznati da su počeli da se zabavljaju".

marija

Iako su prognoze bile simpatične, od te veze na kraju nije ništa bilo, ali Marijana je svojom pojavom nastavila da intrigira javnost.

Tako je na finalnom meču Dejvis kupa između Žoa Vilfreda Conge i Marina Čilića u novembru 2018. sudila upravo ova 32-godišnja Kragujevčanka i svojim izgledom opčinila hrvatske medije, koji su joj posvetili veliku pažnju tokom meča.

Mnogi smatraju da radi idealan posao, ali ona je u intervjuu za B92.net istakla da su sumnjali u nju jer je žensko.

- Osjećaj je nevjerovatan što nam naš sport omogućava sve to, iako su se mnogi pitali da li sam sposobna zato što sam žensko. Da li ja to stvarno mogu. Mislila sam da to nije fer i uredu, ali sam uspjela - rekla je Marijana.

marija1