'OCU JE LAKNULO ŠTO NISAM BILA GOLA': Zgodna huliganka šokirala cijeli svijet, a onda je počeli spopadati Liverpoolovi igrači

12. 06. 2019 - 19:42 | Druga strana sporta

Kinsey Wolanski, zanosna starleta je prekinula finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama utrčavši u teren u oskudnom bikiniju.

Tim potezom ona je zaradila uhićenje i provela pet sati u ćeliji s 10 kriminalaca, ali stručnjaci procjenjuju da joj je taj potez donio više od četiri miliona eura.

No, donio joj je i pažnju muškog roda. Između ostalih i nogometnih zvijezda. Pa je tako Kinsey otkrila da su joj se nakon utakmice javljali i neki igrači novopečenog europskog prvaka Liverpoola!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you’re in a fight but then he asks you if you want froyo....

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

"Ne želim otkrivati imena, ali nekoliko Liverpoolovih nogometaša poslalo mi je privatne flert poruke. Jedan je poslao emotikone srca, a drugi napisao da me je zamijetio na utakmici", otkriva ova starleta te dodaje:

"Iskreno, nisam imala pojma tko su oni dok nisam kliknula na njihove profile. Nisam im odgovorila jer imam dečka."

Kinsey planira unovčiti novostečenu popularnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1st or 2nd?? What do you guys think ❤️❤️

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

"Plan je zaraditi dovoljno da se umirovim do 30. godine. Kad sam puštena iz zatvora broj pratitelja na Instagramu mi je skočio s 300.000 na dva milijuna. Takav publicitet se ne može kupiti, a ja ću opet utrčavati u teren i prekidati utakmice", kaže seksi Amerikanka čiji otac je policijski šerif u Los Angelesu.

"Porodica nije znala da ću to napraviti, ali nisu bili nešto posebno iznenađeni jer znaju kakva sam. A ocu je laknulo što sam imala bikini i što nisam bila gola...", otkriva Kinsey.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Morning ☀️☀️ #sixty6model

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on