DELIJE POSLALE BRUTALNU PORUKU DEJANU SAVIĆEVIĆU: Je**m te u ta usta škrbava!

15. 06. 2019 - 21:54 | Druga strana sporta

Navijači Crvene zvezde na trećoj utakmici finala Superlige s Partizanom odgovorili su Dejanu Savićeviću na optužbe koje je nedavno iznio na njihov račun.

Savićević je rekao kako su Delije produžena ruka vlasti te da je Zvezdan Terzić preko njih vršio pritisak na Tumbakovića i nogometaše Zvezde da napuste reprezentaciju Crne Gore.

Povodom te izjave Dejana Savićevića oglasile su se Delije. Prvo su jednim transparentom prozvali cijelu Crnu Goru i zapalili zastavu Kosova, a onda je uslijedila direktna prozivka Dejanu Savićeviću.

Delije su razvile transparent na kome je pisalo:

"Sjever - produžena ruka Srbije, nikada vlasti i službe! Je*em te u ta usta škrbava'', aludirajući na poznatu poruku Savićevića koju je poslao nepoznatom Hrvatu tokom intervjua kojeg je kao igrač "Jugoslavije", a ustvari Srbije i Crne Gore davao ispred hotela Sheraton u Zagrebu prije odlučujuće utakmice s Hrvatskom u kvalifikacijama za Euro 2000.

Dok je Savićević na ulici davao intervju srpskoj televiziji, nepoznati prolaznik ga je više puta provocirao i psovao, Savićević se na nekoliko psovki i provokacija oglušio, a kada su one postale učestale provokatoru je vratio s kamatama: "Dođi ovamo, Purgeru... Po*uši ga, Purgeru... Je*em te u ta usta škrbava...".