NISU TAKO DOBRI: EVO ZAŠTO SERGIO RAMOS NIJE POZVAO RONALDA NA SVOJE VJENČANJE!

16. 06. 2019 - 08:28 | Druga strana sporta

Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo bili su veliki prijatelji dok su zajedno godinama igrali u Real Madridu. Radi se o možda glavnim igračima koji su Realu donijeli neviđenu dominaciju u Ligi prvaka jer su ostvarili čudesnu žetvu trofeja.

TEŽAK RASTANAK
No, taj odličan odnos itekako je narušen prošlog ljeta kad je Ronaldo odlučio otići u Italiju, točnije u Juventus kako bi pronašao novi izazov. Ramosu se baš to nije najbolje svidjelo jer je bio svjestan što je momčad izgubila, a i sami smo vidjeli koliko je Real bio oslabljenj njegovim odlaskom.

Tamošnje medije ovih dana zanimalo je Ramosovo vjenčanje koji je jučer uplovio u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Pilar Rubio. Naime, oni tvrde kako među uzvanicima nije bilo Ronalda upravo zbog odlaska u Juventus, a to nije najbolje sjelo Ramosu.

Na svadbi je bilo čak 500 gostiju, a među brojnim uzvanicima našli su se i naši Luka Modrić i Mateo Kovačić sa suprugama, a od onih koji su pozvani, a nisu došli na vjenčanje najviše se ističu imena Zinedinea Zidanea, Danija Carvajala i Garetha Balea.

U Španjolskoj se o ovom vjenčanju priča kao potencijalnom vjenčanju godine. Ramos je također sa svojom zaručnicom, TV voditeljicom Pilar Rubiom platio gotovo milijun eura za angažman legendarnog benda AC/DC koji će zabavljati 500 gostiju nakon ceremonije.