ŠOK U PARIZU: NEYMAR ODLAZI IZ PSG-A ZBOG BIZARNOG RAZLOGA!

17. 06. 2019 - 17:32 | Drugi pišu >> Fudbal

Brazilski majstor Neymar bio je izložen mnogim kritikama nakon što je obavio transfer u francuski PSG. Najviše su spoticali kako nije izabrao nogomet već novac.

PONAŠANJE JE PROBLEM
Podsjetimo, Neymar je u PSG stigao prije točno dvije godine.  Francuzi su ga platili 222 milijuna eura što je trenutno apsolutni rekord kad su u pitanju odštete kod transfera. Brazilac je u dvije godine postigao ukupno 51 pogodak, a brojka je trebala biti veća da se nisu pojavili problemi s ozljedama.

Tu su i razni trofeji, ali u pitanju su samo domaći naslovi. Ono što ljude u klubu najviše boli jest izostanak rezultata u Europi. Naime, PSG nikako da napravi rezultata u Europi te su od dolaska Neymara dva puta ispali već u osmini finala Lige prvaka.


 
A danas je poznati L’Equipe objavio intervju s Nasserom Al-Khelaifijem, koji dugo nije bio tako ljutit. Naime, on se u tom razgovoru žestoko obrušio na najveće zvijezde kluba:

“Igrači moraju postati svjesni svoje odgovornosti. Stvari će od sad biti potpuno drukčije. Igrači će morati više raditi, više se truditi, a kome se to ne sviđa vrata su mu otvorena. Ciao! Moraju znati da se nisu ovdje došli zafrkavati nego ozbiljno raditi. Nema više nikakvih zvijezda”, rekao je Al Khelaifi.

U Parizu se trenutno događaju velike promjene jer na mjesto sportskog direktora vraćen je Leonardo. A gdje bi to Neymar mogao nastaviti karijeru?

Najviše se spominje povratak u Barcelonu, jer i sam Brazilac je svjestan kako je napravio veliku pogrešku u svojoj karijeri. Pariz možda nudi nekakvu dozu glamura i naravno, golemu zaradu, ali Barcelona je ipak klub koji će svake sezone biti favorit za osvajanje Lige prvaka. Kao druga opcija spominje se Real Madrid, dok je treća odlazak na Otok, točnije u Manchester United.