MOGUĆE JE!

PSG NIJE NIMALO NAIVAN Prodajom Neymara stvaraju izuzetan tim: S njima bez problema mogu na krov Evrope, šeik će biti presretan

18. 06. 2019 - 10:53 | Fudbal >> Transferi

U tijeku su pregovori između PSG-a i Barcelone oko Neymarovog povratka, tvrde brazilski mediji.

Bivši kapetan brazilske reprezentacije u rekordnom transferu od 222 milijuna eura otišao je 2017. godine u PSG, ali nije se snašao najbolje u gradu svjetla. Nije uspio osvojiti Ligu prvaka, još uvijek je u Messijevoj i Ronaldovoj sjeni, a kao iber na sve to sjela je optužba za silovanje s kojom se nedavno susreo.

neymar

Brazilci pišu kako će pokušati potražiti utjehu u naručju bivših suigrača u Kataloniji. Šeicima je poručio „odlazim“, a Barcelona se brže bolje zagurala u red i stala ispred Real Madrida koji ga sramežljivo zavodi preko Florentina Pereza posljednjih godinu dana.

Barcelona navodno ima ograničen budžet na 100 milijuna eura, a Neymar, jasno je, vrijedi puno više pa će Katalonci pokušati prebiti račun s čak tri zvijezde, a među njima je i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je prošlo ljeto imao ponudu od 80 milijuna eura iz PSG-a na stolu, ali je odlučio ostati, piše Germanijak.

Druga dvojica su Francuzi, Ousmane Dembele i Samuel Umititi, koji bi pojačali PSG-ovu domaću koloniju u sastavu. Obojica imaju vrlo nejasne statuse, igraju dovoljno i dovoljno dobro, ali se stalno po medijima potežu problemi vezani uz njihov karakter. Bezvoljni su i žele otići, često se da pročitati pa valjda neće imati ništa protiv povratka u domovinu.

ousmane-dembele-750x410

umtiti

Predsjednik Nasser Al-Khelaifi nije sretan zbog ovakvog razvoja situacije, ali imat će razumijevanja jer je prije svega riječ i o odličnom poslu za PSG. Naime, vrati li se Neymar u Barcelonu, PSG će imati otvorene ruke za napad na Antoinea Griezmanna jer Atleticov Francuz više neće biti potreban Blaugrani.

antoine-griezmann-cropped12aubwicqj2eu1j74pkpmwpf67jpg

Također, imat će praktički gotov projekt „male Francuske“ jer će u momčadi imati gotovo sve najbolje francuske reprezentativce, odnosno aktualne svjetske prvake.

Momčad PSG-a bi mu u tom slučaju izgledala ovako:

2