KAWHI LEONARD

LUDNICA U KALIFORNIJI Lakersi ciljaju još jednog superstara s kojim bi definitivno postali prvi favoriti za naslov

18. 06. 2019 - 14:53 | Košarka

Los Angeles Lakersi nakon još jedne razočaravajuće sezone odlučili su znatno pojačati tim. Tako su već doveli Anthonyja Davisa u velikom tradeu i sljedeće sezone će zbog toga biti jedni od glavnih kandidata za naslov.

klay-thompson-anthony-davis-nba-playoffs-golden-state-warriors-new-orleans-pelicans

LeBron James i Davis će predvoditi Lakerse, a obojica su top 5 igrači u NBA ligi. Doduše, treba ih okružiti dobrim suigračima jer su u tradeu za Davisa izgubili na dubini. Ipak, prema riječima Ringerovog novinara Kevina O'Connora, Lakersi žele dovesti još jednog superstara nakon Davisa.

Radi se o Kawhiju Leonardu. čovjeku koji je vodio Toronto Raptorse ovog mjeseca do prvog naslova u historiji kanadske franšize. Proglašen je najboljim igračem finala u kojem su savladali Golden State Warriorse ukupnim rezultatom u seriji 4:2.

To naravno ne znači da će Kawhi doći kod LeBrona, ali ovo bi bilo fenomenalno pojačanje za Lakerse. Od jednih od kandidata za titulu postali bi prvi favoriti za naslov kada bi ga uspjeli potpisati.

61705445-kawhi-leonard

Američki novinari mjesecima pišu kako se Leonard dvoumi između ostanka u Torontu ili odlaska u Los Angeles jer je Leonard rodom iz Californije. LA Clippersi, mlađi brat Lakersa također vjeruju da imaju šanse dovesti Kawhija.