KOVAČ OTKRIO: Neymar mi pomaže da dovedem najveće pojačanje u Bayern

11. 07. 2019 - 10:34 | Fudbal >> Transferi

Niko Kovač ne krije da je nezadovoljan poslom koji je Bayern do sada odradio u prijelaznom roku. 

Niko Kovač je, naime, za novu sezonu ostao bez niza senatora i starosjedilaca (Hummels, Rafinha, Robben, Ribery, odlazi i Boateng), dok je dobio samo tri nova igrača od kojih su tek dva (Lucas Hernandez, Benjamin Pavard) pojačanja, a jedno (Jann-Fiete Arp) prinova.

To znači da ima nevjerojatno siromašan kadar od samo 17 igrača u polju. Kovač je svjestan da hitno mora pojačati momčad kvalitativno i kvantitativno: 

"Ne, nemamo dovoljno igrača. Opet ćemo biti lovina u Bundesligi, Liga prvaka je sve teža i kad uračunamo i ozljede koje su neizbježne, jasno je da nam treba još igrača. Siguran sam da ćemo nekoga dovesti, vjerujem da će uprava napraviti sve po tom pitanju."

61488247-niko-kovac

Nije tajna da su Kovačevi prvi pickovi krila Leroy Sane i Ousmane Dembele. Dva mlada i sjajna igrača koji su očito prerano iz Bundeslige otišli u najbolje klubove najvećih liga.

Što se tiče potonjeg, kojeg je Barcelona prije dvije godine kupila od Borussije Dortmund za 125 miliona eura, Kovač je istaknuo od koga očekuje najveću pomoć prilikom njegovog dovođenja:

"Ako Barcelona konačno uspije vratiti Neymara, to bi nam nevjerojatno olakšalo dovođenje Dembelea."