Evo zašto Barcelona neće predstavljati Antoine Griezmanna pred svojim navijačima na Nou Campu!

11. 07. 2019 - 16:25 | Fudbal >> Transferi

Barcelona neće organizirati predstavljanje Antoine Griezmanna zbog straha od reakcije nakon njegove dugogodišnje sage o transferu.

Očekuje se da će Francuz zapečatiti svoj dugotrajni transfer u Barcelonu, koji bi mogao biti završen već sljedećeg tjedna, pod uvjetom da prvaci La Lige u cjelosti plate njegovu klauzulu o oslobađanju od 120 milijuna eura.

Griezmann je naljutio veliki dio navijača Barcelone nakon što je prošlog ljeta odbio prelazak i umjesto toga potpisao novi dugoročni ugovor u Atleticu.

Prema Marci, u nastojanju da se izvjegne polemika i zaštiti igrač, koji je posljednji put izviždan kada je igrao na Nou Campu, klub je odlučio da ne održi službenu prezentaciju pred navijačima.

Unatoč odluci Barcelone da ne predstavlja Griezmanna, klub je, kako se izvješćuje, uvjeren da će Francuz biti prihvaćen i da će postati hit među njihovim navijačima.

On je bio igrač kojeg je klub pratio znatnu količinu vremena i izgleda sigurno da će svoj transfer završiti u narednih nekoliko tjedana nakon što je njegova otkupna klauzula sa 200 milijuna eura pala na 120.