PSG SMANJIO CIJENU NEYMARA: Barcelona odmah ponudila 100 milijuna i dva igrača!

11. 07. 2019 - 16:32 | Fudbal >> Transferi

PSG je navodno smanjio cijenu Neymara ovog ljeta. Brazilac je već dugo povezan sa povratkom u Barcelonu nakon samo dvije sezone provedene u glavnom gradu Francuske.

Najskuplji svjetski igrač je impresionirao na terenu, ali ozljede su limitirale njegovu uključenost.

Pored toga, on je napravio nekoliko problema van terena i ima već dvije zabrane sljedeće sezone – jedna za uvrede koje je uputio sucima u Ligi prvaka i druga zbog toga što se potukao sa navijačem.

Uprkos tome, šampioni Ligue 1 su držali prodajnu cijenu na 198 milijuna funti – ista cijena koju su i oni platili za Neymarove usluge 2017. godine.

Ali prema posljednjim izvješćima iz Francuske, sve se to promijenilo.

PSG je smanjio cijenu Neymara na 135 milijuna i sada su otvoreni da ga prodaju za 63 milijuna manje od onoga što su ga potpisali.

Odmah nakon toga su mediji javili kako Barcelona nudi PSG-u 100 milijuna eura, plus Samuel Umtitija i Philippe Coutinha u zamjenu za Neymara.

Neymar će izgleda vjerojatno napustiti PSG ovog ljeta, nakon što su francuski prvaci obećali disciplinsku akciju protiv njega, jer je propustio prvi predsezonski trening.

Brazilac je odgovorio kako je imao dopuštenje da ostane u svojoj domovini još nekoliko dana, ali odnos između kluba i igrača se sada navodno pogoršao.

Barcelona se smatra favoritima koji će dovesti Neymara natrag na Nou Camp samo dvije godine nakon što je otišao u PSG za rekordnu naknadu, iako imaju problema sa skupljanjem novca za njega i Antoine Griezmanna.

Gazzetta dello SPort tvrdi da pokušavaju smanjiti finansijski teret uključivanjem igrača u posao za Neymara, nudeći Umtitija i Coutinha ili Ousmane Dembelea kao dio transfera za Neymara.

(Index.hr)