Eder Militao objasnio zašto mu je pozlilo jučer na predstavljanju u Real Madridu

11. 07. 2019 - 17:06 | Fudbal >> Transferi

Ovaj 21-godišnji Brazilac se pojavio na press konferenciji, ali dok je počeo odgovarati na pitanja krenuli su problemi. Naime, njemu je pozlilo u toku press konferencije i pokušao je da dođe do zraka, ali to mu je išlo jako teško.

Čak je popio čašu vode i malo "popustio" kravatu, no ni to nije pomagalo. Militao je nakon toga izašao iz sale nakon čega je prekinuta press konferencija.

Mnogi španski mediji pisali su da on ima velikih zdravstvenih problema i da to jednostavno nisu vidjeli na ljekarskim pregledima. No, Militao se oglasio danas i sve objasnio.

"Let iz Brazila za Madrid je dugo trajao i odmah sam došao na ljekarske preglede koji su uspješno završeni. Nakon toga smo stigli na stadion gdje sam potpisao ugovor i izašao na teren kako bi pozdravio navijače. U tom haosu nisam ništa uspio da pojedem, a kada dodate koliku tremu sam imao onda vam je jasno zašto mi je pozlilo. Morao sam tražiti prekin press konferencije, no sada mi je mnogo bolje i spreman sam za nove izazove", poručio je Militao.