ZAVIRITE U MEGALUKSUZNU KUĆU LUKE MODRIĆA VRIJEDNU 2,3 MILIONA EURA: Objavljeno bogatstvo koje posjeduje kapetan Vatrenih

20. 07. 2019 - 22:18 | Drugi pišu

Luksuzna kuća Luke Modrića veličine je 700 m2 i suvremenog je stila. Nalazi se u elitnom kvartu La Moraleja 

Najbolji hrvatski i svjetski nogometaš, aktualna “Zlatna lopta” Luka Modrić 2015. godine je kupio luksuznu kuću, prema španjolskoj stranici za prodaju Idealista, vrijednu 2,3 milijuna eura u urbanom naselju La Moraleja u sjevernom dijelu Madrida, gdje žive mnogi nogometaši Reala, a i druge poznate osobe. Modrić i njegova supruga Vanja Bosnić dotad su plaćali najam za kuću u tom naselju, no onda su postali vlasnici vile u kojoj je nekada živio bivši napadač francuske reprezentacije i Real Madrida Nicolas Anelka.

Vila je veličine 700 m2 i suvremenog je stila. Inače, u elitnom kvartu La Moraleja žive i Modrićevi suigrači Marcelo, Benzema i Varane, a stanuju ili su stanovale i druge poznate osobe u Španjolskoj, poput televizijske voditeljice Ane Obregon, nekadašnje djevojke Davora Šukera, nogometaša Davida Beckhama, pjevačice Isabel Pantoje i drugih.

Lifestyle Today, koji se bavi imovinom poznatih i slavnih, najčešće nogometaša, početkom godine ponovno se pozabavio Lukom Modrićem. Na početku snimke pojasnili su da su objavljene podatke skupili s Googlea, Facebooka, YouTubea, Wikipedije, Twittera, Instagrama i Pinteresta te da ne mogu garantirati da je sve sto posto tačno…

Najprije su napisali nekoliko Lukinih osobnih podataka, pa stoji da je rođen 9. rujna 1985 u Zadru te da je igrao za Zadar, Dinamo, Zrinjski, Inter iz Zaprešića, Tottenham i Real. Otkrili su i da su mu nadimci “Balkanski Cruyff” i David Guetta zbog sličnosti sa slavnim DJ-em. Spomenuli su i suprugu Vanju te djecu Ivana i Emu, dok najmlađu kćer Sofiju nisu spomenuli. Također, u videu možete vidjeti i njegovu staru obiteljsku kuću u selu Modrići na Velebitu, koja je stradala tijekom srpske agresije na Hrvatsku.

U videu se može vidjeti i nekoliko luksuznih nekretnina koje su u njegovom vlasništvu te bogati vozni park, u kojem su Bentley i Audi terenac.