Kovač nakon rušenja Reala: Bilo je dobro, ali znam što moramo popraviti

21. 07. 2019 - 11:04 | Drugi pišu >> Fudbal

BAYERN je noćas u prijateljskoj utakmici u Houstonu pobijedio Real 3:1.

Momčad Nike Kovača odigrala je jako dobru utakmicu, iako je u prvom poluvremenu Real, dok je igrao u najjačem sastavu, bio dominantniji. No, kraljevski klub nije iskoristio svoje šanse, a Bayern je poveo preko Tolissa u 15. minuti.

U nastavku su oba trenera izmijenila sastave pa je Bayern preko Lewandowskog i Gnabryja došao do 3:0, da bi poraz Reala pet minuta prije kraja ublažio Rodrygo. Bayernovo pojačanje Benjamin Pavard dobilo je 45 minuta, a Lucas Hernandez još nije u sastavu.

"Čestitao bih i nama i Realu na odličnoj utakmici. U prvom poluvremenu se igralo jako dobro i obje momčadi su imale dobre šanse. Napadački smo igrali stvarno odlično, ali morat ćemo se popraviti u fazi obrane. No, zadovoljan sam, dobro je bilo", kratko je za klupsku stranicu rekao Kovač.

Sljedeću provjeru Bayern ima u srijedu protiv Milana, a 30. srpnja u Münchenu na Audi Cupu igra protiv Fenerbahčea. Prvu službenu utakmicu Kovačeva momčad igra 3. kolovoza u superkupu protiv Borussije, devet dana kasnije u kupu igra protiv Energije Cottbusa, a prvu utakmicu u Bundesligi Bayern igra 16. kolovoza protiv Herthe.