IZNENADNI TRANSFER NA POMOLU: Arsenal mijenja igrača sa Manchester Unitedom – Emery dao zeleno svjetlo!

21. 07. 2019 - 14:43 | Fudbal >> Transferi

Arsenalu je ponuđena prilika da zapečati iznenadni transfer napadača Manchester Uniteda Romelu Lukakua.


Ocjenjen je na oko 76 milijuna eura i snažno je povezan sa Interom većim dijelom ovog ljeta, sada izgleda kao da bi Lukaku mogao umjesto njega stići do stadiona Emirates.

Belgijski internacionalac nije bio najbolji za United do sada, unatoč tome što je dugo vremena smatran jednim od najboljih napadača u Europi.

A sada, prema Don Balonu, Crveni đavoli žele zamijeniti Lukakua sa napadačem Topnika Pierre-Emerick Aubameyangom u izravnoj zamjeni igrača.

U izvješću se tvrdi da je menadžer Arsenala Unai Emery odobrio taj transfer, a čini se da bi se posao uskoro mogao zaključiti.

Dok će navijači Arsenala biti razočarani zbog gubitka Aubameyanga, potpisuju slično uspostavljenog napadača, koji je također nekoliko godina mlađi.

Manchester United je u posljednje vrijeme uzimao igrače od Arsenala kao što su Alexis Sacnhez i Robin van Persie, a transfer za Aubameyanga bi mogao biti dobar posao.

Lukaku, u međuvremenu, može biti dobro pojačanje za Emeryjevu ekipu, jer španjolskom taktičaru treba malo više igrača u napadu sljedeće sezone.