Klopp pobjesnio: "Postoje četiri kluba koji rade sve što požele"

28. 07. 2019 - 17:27 | Drugi pišu >> Fudbal

PREMDA je Liverpool prvak Europe, daleko je od financijske moći nekih drugih klubova. Barem tako tvrdi Jurgen Klopp, koji se u svom izlaganju dotaknuo Reala, Barcelone, Cityja i PSG-a uz opasku da sve što požele, to i ostvare.

Klopp je dodao da i navedeni klubovi balansiraju na granici fair-playa, a sve to bez posljedica.

''Ne mogu pričati o tome što drugi klubovi rade i ne znam kako to rade. Znam da mi plaćamo naše račune. Žao mi je, ali svatko bi trebao plaćati svoje račune. Uložili smo puno u ovu momčad, a sad ispada kao da nismo ništa napravili. Međutim, mi ne živimo u toj zemlji fantazije gdje možete raditi sve što poželite. Ne možete to stalno raditi'', rekao je Klopp, pa je direktno naveo na koje klubove misli:

''Postoje četiri kluba koja mogu sve što požele. To su Real, Barcelona, PSG i City. Što god pomisle, to i ostvare. Ne možemo se uspoređivati s njima. Takva je situacija. Znam da će netko sad reći da sam ljubomoran, ali nije točno.''

Klopp je naglasio da nitko ne može predvidjeti kakva će biti ova sezona za Liverpool, kao ni da dovođenje pet skupih igrača ne bi garantiralo osvajanje trofeja.

''Ne postoje garancije da nećemo remizirati s Leicesterom po terenu prekrivenim snijegom. U nogometu nema garancija. Sigurno je da će biti i prosječnih izdanja, ali to ne znači na nam nužno trebaju drugi igrači. Jedino što nam je potrebno je momčad koja će biti spremna tog dana. Naš posao je da budemo spremni.''