Real ne može pobijediti nikoga, a Zidane kaže da treba biti pozitivan

31. 07. 2019 - 05:37 | Drugi pišu >> Fudbal

NOGOMETAŠI Tottenhama izborili su plasman u finale Audi Cupa u Munchenu nakon što su pobijedili Real Madrid s 1:0. Protivnik u finalu će im biti Bayern Nike Kovača, koji je s 6:1 deklasirao Fenerbahče. Pogodak odluke zabio je Harry Kane u 22. minuti nakon velike pogreške Marcela i Sergia Ramosa.

Bila je to četvrta utakmica Kraljevskog kluba tijekom priprema za novu sezone i momčad Zinedinea Zidanea još uvijek nema niti jednu pobjedu. Prije nekoliko dana Real je doživio debakl od gradskog suparnika Atletica (3:7), a 21. srpnja je izgubio i od Bayerna (1:3). Susret protiv Arsenala završio je 2:2.

Tottenham je mogao i uvjerljivije slaviti, Englezi su imali niz sjajnih prilika, no Keilor Navas je bio raspoložen i spasio je Real težeg poraza.

Sezona je pred vratima, Real igra užasno, ali Zinedine Zidane nije bio pretjerano nezadovoljan.

"Danas smo bili bolji i moramo biti bolji svakog dana. Ne možemo biti zadovoljni porazom, ali bili smo bolji u svim aspektima. Moramo biti pozitivni, znajući da moramo igrati bolje.", rekao je trener Reala, nakon poraza od Spursa.

''Uvijek razmišljam pozitivno. Znam da je komplicirana situacija jer smo sezonu počeli loše, ali imam sjajnu momčad. Pokazalo se da još nismo spremni. Moramo unaprijediti svoju igru, imati više samopouzdanja, više svega. Jedina prava istina je da nam sad treba pobjeda'', rekao je Zidane.

Prilika za prvu pobjedu u sezoni doći će u dvoboju za treće mjesto protiv Fenerbahčea, a u momčadi neće biti Garetha Balea. Velšanin nije igrao ni protiv Tottenhama, neće ni protiv Turaka. Zidane je objasnio zašto.

''Nije putovao s nama jer se nije osjećao dobro. U dogovoru s liječnicima odlučio sam da je bolje da ostane u Madridu'', rekao je Zidane.