EVENT U MOSKVI

UFC priprema novu teškašku poslasticu; fanovi čekaju službenu potvrdu spektakularnog meča

03. 08. 2019 - 12:10 | Borba >> MMA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

UFC je nedavno najavio svoj drugi ovogodišnji i zapravo treći ukupno event u Rusiji. On će se održati 9. novembra u Moskvi, a čini se kako će UFC nastaviti praksu po kojoj ruske priredbe predvode teškaši. Ovog puta to bi trebali biti Junior Dos Santos i Alexander Volkov

Zapravo, drugi ovogodišnji ruski UFC event trebao je biti održan danas, no s vremenom je taj program prebačen u Newark, gdje se borci već nalaze i danas je na rasporedu službeno vaganje. Novi datum ruskog eventa ipak ne znači i isti planirani grad, što je u prvom slučaju bio Soči. UFC će iskoristiti provjereni teren i Octagon odvesti u Moskvu, gdje su zapravo prošle godine i otvorili tržište najveće europske države.

Niti jedna borba za sad još nije potvrđena, no ruski portali su izašli s informacijom kako je sve dogovoreno za međusobnu borbu bivšeg UFC-ovog i bivšeg Bellatorovog prvaka. Radi se o Junioru Dos Santosu i Alexandru Volkovu, piše Fight Site.

Za Juniora Dos Santosa (21-6, 15-6 UFC) bit će to treća ovogodišnja borba i prva nakon poraza od Francisa Ngannoua kojim se ponovno udaljio od eventualnog napada na titulu prvaka. Ipak, on od tog svog cilja ne odustaje i što prije se želi vratiti na taj put pa ne čudi odluka da prihvati ovu borbu. Alexander Volkov (30-7, 4-1 UFC) trebao je već predvoditi ovogodišnji event u St. Petersburgu održan u aprilu, ali uklonjen je iz borbe početkom mjeseca.

Prve informacije bile su na temu doping pada, ali to nikad nije potvrđeno niti mu se iskazala ikakva suspenzija. Tako će dobiti drugu priliku predvoditi priredbu u svojoj domovini.

Još jednom napominjemo kako ova borba nije službeno potvrđena od UFC-a niti od boraca, no ruski portali oko ovakvih informacija najčešće ne griješe, tako da vijest svakako možemo uzeti kao relevantnu informaciju. No, nemojte se radovati prije službene potvrde.