KOVAČ OSVANUO NA EROTSKOJ STRANICI: Pogledajte što su Nijemci objavili o hrvatskom treneru

12. 08. 2019 - 14:42 | Druga strana sporta

Otkako je na klupi Bayerna, Niko Kovač se uglavnom suočava s teškim kritikama medija, struke, navijača pa čak i vlastitih igrača.

Premda je uzeo dvostruku krunu s Bayernom prošle sezone, Kovača je ugledni njemački Kicker proglasio tek četvrtim najboljim trenerom Bundeslige. Ipak, barem se netko odvažio postaviti Kovača tamo gdje bi ga mnogi voljeli vidjeti, na prvo mjesto. Doduše, nije to bio izbor za najbolje, već za najzgodnijeg trenera, ali prvo mjesto je prvo mjesto.

Naime, članovi Erotske zajednice, ‘Joy club’ iz Njemačke Niku Kovača su proglasili najseksepilnijim trenerom Bundeslige. Iza njega se našao 15 godina mlađi Julian Nagelsmann, ali zaostatak je ogroman i Kovač je uvjerljivo pobijedio.

“I dalje se borim za prvo mjesto. Možda mi treba malo više zrelosti, to bi trebalo biti seksi. Treba mi još deset godina, onda ću pobijediti na izborima. Ali, moram pitati Niku što to drugačije radi od mene”, komentirao je ovaj izbor Nagelsmann.

Podsjetimo, Niki Kovaču ovo nije prva titula ovakvog tipa. Na Svjetskom prvenstvu 2014. godine proglašen je najzgodnijim izbornikom.