PROCURIO SNIMAK: Conor McGregor u baru udara starijeg čovjeka!

15. 08. 2019 - 14:57 | Borba

Iako se posljednjih mjeseci smirio po pitanju svog ponašanja te već neko vrijeme nije sudjelovao u nikakvom incidentu, Conor McGregor ponovno je na naslovnicama zbog nekih ranijih grijeha. TMZ je došao do snimke njegovog incidenta u Dublinu iz aprila ove godine, kad je šakom udario posjetitelja lokala u kojem se našao.

Riječ je o događaju s početka travnja, nakon što se McGregor vratio iz Amerike, o kojem smo već u to vrijeme pisali. Irac je bio na jednoj borilačkoj priredbi, nakon čega se s društvom uputio u obližnji ugostiteljski lokal. Tamo je počeo "plaćati ture" viskija na šanku te je bio vrlo glasan. Zapravo, bio je onakav kakvim se inače najčešće prikazuje.

Iako je počastio sve prisutne u lokalu, njegovo se ponašanje jednom gostu nije svidjelo. Kako su već tad govorili svjedoci, jedan stariji čovjek mu je proturječio, izjavivši da se nema razloga tako ponašati budući da ga "je Rus razbio". Nakon toga se Conorovo ponašanje odjednom promijenilo, te je spomenutog čovjeka udario šakom. Svjedoci su rekli kako je riječ o osobi starosti otprilike oko 50 godina.

TMZ je sad došao do snimke sigurnosne kamere iz lokala na kojoj se, unatoč nedostatku zvuka, može vidjeti što se zapravo dogodilo. Conor je ušao vrlo veseo, čak je s osobom koju je kasnije udario razgovarao, no vidjelo se kako ovaj baš i nije raspoložen. U jednom trenutku Conor počinje nešto skandirati, navedeni gost lokala mu nešto govori, da bi tad uslijedio spomenuti udarac šakom. Čovjek je ostao sjediti za šankom, dok su McGregora izveli iz lokala.

U vrijeme kad je ovaj incident dogodio, irska policija je obavijestila javnost kako istražuje incident koji se pripisuje jednoj velikoj sportskoj zvijezdi. Sad se potvrdio ono što su već onda mediji prenijeli, kako je riječ o Conoru McGregoru. Ipak, nije poznato je li bilo ikakva tužbe te kako se ovo sve na kraju odvilo. Snimku možete pogledati ispod teksta.