RAKOČEVIĆ POTVRDIO

UŽAS Albanac napao nožem mlade reprezentativce Srbije, scena kao iz horor filmova!

15. 08. 2019 - 21:23 | Košarka

Mladi košarkaši Srbije doživili su horor u Udinama, gdje se nalaze na Evropskom prvenstvu, kada ih je nožem napao jedan Albanac!

"Naša djeca su dobila pola sata slobodnog vremena, izašli su iz hotela u Udinama da se malo prošetaju i opuste, kada je naišao jedan Albanac na biciklu i počeo da ih vrijeđa. Govorio je “No Srbija, Kosovo - Albanija”. Momci su mu pokazali rukom da se skloni. On se nije pomjerio, već je počeo još jače da proziva i provocira. Dječaci su se tada okupili oko kapitena", priča u dahu za “Blic” potpredsjednik Košarkaškog saveza Srbije Igor Rakočević.

Potom je nastupila scena kao iz horor filmova.

"Tada je taj Albanac sišao sa bicikla i počeo da ih juri nožem. Momci su se toliko uplašili, razbježali i došli do hotela. Srećom, niko nije povrijeđen. Slučaj je prijavljen policiji. Inače, tretman naše reprezentacije u Udinama je očajan, sudije su nam juče otele pobjedu, promaha duva svuda u hali, ne može da se igra i da se šutira. Djeca su jučer plakala zbog tog poraza. Sutra bi trebali igrati odlučujuću utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo. Strašno smo nezadovljni tretmanom", zaključio je Rakočević.