NADREALNE SCENE U RUMUNIJI, JE LI OVO MOGUĆE: Vozač kola hitne pomoći hit na društvenim mrežama

18. 08. 2019 - 19:42 | Druga strana sporta

Fudbaleri Konkordije savladali su Farul 2:1 u okviru rumunske druge lige, ali će meč definitivno ostati upamćen po jednoj nesvakidašnjoj situaciji u kojoj je glavni akter bio vozač kola hitne pomoći.

Naime, igrač domaćeg tima, inače strijelac vrlo efektnog gola, srušio se zbog bolova u ramenu - ispostavilo se da je polomio ključnu kost, pa je ljekarska ekipa hitno odreagovala i ukrcala ga u ambulantna kola.

I onda, umjesto rutinske intervencije došlo je do neočekivanog zastoja, kola nisu mrdala nekoliko minuta, a za sve je odgvooran vozač.

On je najprije zaboravio da zatvori zadnja vrata, potom se negdje izgubio, a kada se vratio sjeo je za volan i lagano popunjavao papirologiju, da sve bude po protokolu.

Dok je on ispisivao podatke, utakmica je bila u prekidu iz prostog razloga što su kola bila nasred terena i nije bilo moguće da se igra odvija.

Tek poslije nekog vremena, pošto je vozač završio i taj dio svog posla, upalio je motor i odvezao fudbalera Konkordije koji je operisan i predviđena mu je pauza od četiri mjeseca.

Pogledajte hit video: