BIVŠA BOLTOVA DJEVOJKA RASTURILA BRAK FUDBALERU: Zbog nje ostavio ženu poslije 10 godina

22. 08. 2019 - 08:34 | Druga strana sporta

Poznata je kao bivša djevojka Jusejna Bolta, kao Instagram modela, a sada je u žarištu međunarodnog skandala.

Bivša devojka Jusejna Bolta, Holi Jang iz Perta u Australiji, je kriva za raspad braka engleskog fudbalera Filipa Fila Jaljelke i njegove supruge Emili koji su se vjenčali 2009. godine (počeli su da se zabavljaju 2006), piše "San".

Kraj braka je uslijedio jer Emili (39) više nije željela da toleriše ispade svog uskoro bivšeg supruga.

"Izgleda kao definitivni rakid", prokomentarisao je izvor.

l-6k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwwpjn01eqv8vzdljnzk0n2i0n2zhodhjnziznmnjywuymje4mgm1mjeuanbnkzmczqkeaieaaq

Kraj braka je uslijedio jer Emili, koja je uz Fila bila i kada je pobjeđivao i kada je gubio, više nije željela da toleriše ispade svog uskoro bivšeg supruga.

Fil (36) je ludo zaljubljen u 11 godina mlađu Holi čija je veza sa Boltom trajala godinu dana.

A ona je mjeseci unazad pričala o misterioznom momku koji je divan prema njom, sa kojim je provodila vikende iz sna i koji ju je vodio na Nedelje mode.

Holi je bila van sebe od sreće pričajući o "dečku fudbaleru" čije ime nije željela da otkriva, a sada svi sumnjaju da je u pitanju bio upravo Fil (njen selfi sa Old Traforda uzima se kao početak njihove veze).

I dok se Holi "bori" sa međunarodnim skandalom, Bolt ovih dana sa djevojkom Kesi Džej Benet odmara na Fromonteri u Španiji.

6lok9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtxpnn01eqv8vmtlhmzi1zmm4mjk1nzjmmjvjzgrimdrjogmymdhhnzeuanbnkzmczqkeaieaaq

Kesi je neko ko je poput Holi veoma provokativan, ali i izdašan kada je javna podrška njenom dečku na sportskim takmičenjiima u pitanju.

Provokativnost ne nedostaje ni Boltu koji ume da obajvi veoma izazovnu zajedničku sliku i da pored nje napiše : "Predsjednik i prva dama".

Mnogima je zanimljivo to što je Kesi visoka 1,55 metara, a Bolt čak 40 centiemata više.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drip too hard, don’t stand too close #superbowlmusicfest

Objavu dijeli Kasi J. Bennett (@kasi.b)