VRLO ZANIMLJIVO

NA KOGA SE PALE KOŠARKAŠI, A NA KOGA FUDBALERI: Na ove profesije su slabi srpski sportisti! IMA TU NEKA TAJNA VEZA (FOTO)

23. 08. 2019 - 18:17 | Druga strana sporta

Poznata srpska glumica Jovana Stojiljković slabo govori za medije o svom privatnom životu, ali svojom skorašnjom izjavom sve je iznenadila.

Ona se u jednom intervjuu slučano izletjela i otrkila kako je u vezi s 12 godina starijim kolegom Goranom Bogdanom.

1

FOTO: SONJA SPASIĆ

O njenom ljubavnom životu prije emotivne veze s Hrvatom znali smo samo detalj vezan za Bogdana Bogdanovića. Naime, Jovana je bila u vezi s Bogdanom skoro šest mjeseci, poslije čega je on iznenada ostavio u decembru 2017. godine.

2

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Bogdan je zbog karijere u NBA otputovao u SAD, Jovana je ostala u Srbiji, gdje je ostvarila nekoliko zapaženih uloga, pogotovo u seriji "Senke nad Balkanom" i filmu "Južni vetar" gdje je imala vrele scene s Milošem Bikovićem.

jokicsrbija

FOTO: KSS

- O Holivudu ne maštam. Volim glumu i važno mi je da se bavim ovim poslom, pa gde god. Smatram da eventualne ponude iz inostranstva dolaze spontano. Volim da igram drugačije uloge, da ne upadnem u šablon, u svakom slučaju, nešto inspirativno – govorila je svojevremeno Jovana Stojiljković.

- Prvi dan snimanja sene seksa je neprijatan. Stvarno. Ali, kasnije smo se mi oslobodili i opustili i uživali u tim scenama jer su one pune emocija i divne su – rekla je između ostaklog Jovana o ovoj “zabranjenoj” temi, piše Kurir.

Postaje očigledno da su srpski košarkaši ''slabi'' na glumice pošto, kao što je već svima dobro poznato, Miloš Teodosić je u braku s Jelisavetom Orašanin s kojom ima i dijete. 

Za razliku od košarkaša, fudbaleri su ''slabi'' na manekenke. Najbolji primjer za to su Filip Đorđević i Jovana Švonja ili  Zoran Tošić i njegova djevojka Jovana Gajić.

3