120 MILIONA, JOVIĆ I NAVAS

NAKON BARCELONE I REAL POSLAO SVOJU FINALNU PONUDU ZA NEYMARA: Ovo je nemoguće odbiti, Brazilac je na putu ka Bernabeu!

24. 08. 2019 - 11:47 | Fudbal >> Transferi

Dio zabave oko čitave Neymarove sage ovog ljeta jeste taj što ne znamo što je istina, a što se čini apsolutnom glupošću. Ova je priča jedna od onih za koju biste mogli tvrditi da bi mogla imati smisla, ali ostaje se za vidjeti hoće li transfer zaista proći.

Prema pisanju srbijanskog Žurnala, Real Madrid je blizu dogovora o vraćanju Neymara iz PSG-a u Španiju. Izvještavaju kako će dogovor koštati Reala 120 miliona plus Keylor Navas i novo pojačanje Luka Jović.

jovic-real-madrid-transfer-next-week

Slučaj oko Luke Jovića stvarno je čudan. BBC je izvijestio da je ovog ljeta potpisan za naknadu od 50 miliona funti, ali čini se da mu Zidane ne vjeruje. Srbin je imao lošu predsezonu i navodno je Zidane odlučio da ga ne želi.

PSG-u je potreban golman nakon što se Buffon vratio u Juventus, pa će Keylor Navas također biti dobrodošao u Pariz.

keylor-navas-real-madrid

Hoće li PSG smatrati cijelokupni paket prihvatljiv tek treba vidjeti, no vrijeme i mogućnosti se istječu ako žele da Neymar ode u ovom ljetnom prijelaznom roku.

Edinson Cavani također je stariji pa bi Jović mogao biti sjajna zamjena za njega. Vrijedno je pratiti ovo tijekom sljedećeg tjedna, jer nije još mnogo ostalo do kraja prijelaznog roka.