Barca ga je odbacila, a on je Zidane danas gurnuo prema OTKAZU!

24. 08. 2019 - 23:01 | Fudbal

Real je anas na Santiagu Bernabeuu odigrao 1:1 protiv Real Valladolida u 2. kolu La Lige i tako upisao prvi ovosezonski kiks, a za sve je kriv Sergi Guardiola iz Valladolida. 

Mučili su se Madriđani dugo s obranom gostujuće momčadi, ali onda su u 82. minuti uspjeli slomiti otpor imenjaka iz Valladolida i Benzema se upisao u strijelce. Samo šest minuta nakon toga ukazao se Guardiola i zabio za konačnih 1:1 te tako oduzeo dva važna boda momčadi iz španjolske prijestolnice. 

Upravo ovaj 28-godišnji napadač posebna je priča utakmice koja je danas odigrana na Bernabeuu. Guardiola se dugi niz godina probijao kroz niželigaške klubove, a 2015. godine dobio je priliku u Barceloni B. 

Samo osam sati nakon što je potpisao ugovor s Barcelonom, isti je i raskinut. Čelnici Barcelone doznali su da je na Twitteru objavljivao sporne tvitove o Kataloniji i zbog toga mu je uručen raskid ugovora. 

Nakon toga je još malo lutao pa je u januaru ove godine potpisao za Valladolid i iz današnje utakmice izašao kao heroj koji je svom klubu donio važan bod, ali ne samo to, primakao je Zidanea još jedan korak bliže otkazu.

Problemi u Madridu

Real je u situaciji u kakvoj već jako dugo nije bio i čini se da mu prijeti potpuni raspad, a ovaj rezultat samo je dodatno potencirao sve probleme klubu.

Madriđani su u prijateljskim utakmicama u sklopu priprema za novu sezonu nanizali pet utakmica bez pobjede, a kad se nakon pobjede protiv Celte činilo da se vraćaju na pobjednički kolosijek, stigao je današnji kiks. Zidaneova pozicija svakim je kiksom sve nesigurnija, a Guardiola mu sigurno nije pomogao u borbi za trenersku fotelju Kraljevskog kluba.

(Sport.ba/Index.hr)