ĆIRO ŠOKIRAN ZBOG OSTAVKE ROBERTA PROSINEČKOG: "Vjerovatno je bio u teškom stanju..."

08. 09. 2019 - 23:14 | Drugi pišu
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki podnio je ostavku nakon teškog 2:4 poraza u Armeniji u susretu 6. kola J skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Bio je to poraz nakon kojeg je postalo jasno kako su kvalifikacije za EURO izgubljene, iako će BiH imati još jednu priliku izboriti europsko prvenstvo kroz play-off Lige nacija.

Za bosanskohercegovački portal SportSport.ba 'trener svih trenera' Miroslav Ćiro Blažević komentirao je potez Robija Prosinečkog:

"Sine moj, prvi put od tebe čujem za ostavku i jako mi je žao... Bio sam siguran da ćemo uspjeti s Robijem", rekao je Ćiro novinaru portala.

prosinecki

"On je inače gospodin, vjeruj meni, ovo je bio gospodski potez. Nadam se da Begić (predsjednik NFSBiH, op. a.) i društvo neće prihvatiti ostavku jer nije smak svijeta", poručio je.

Legendarni trener koji je s Vatrenima osvojio svjetsku broncu '98. dao je opširniju izjavu za drugi bosanskohercegovački portal Klix.ba:

"Prosinečki je jedan gospodin. Jedan veliki sportaš. Vjerojatno je bio u jednom teškom stanju nakon poraza u Armeniji. Malotko je očekivao da će doživjeti ovakav potop, a Robert sigurno najmanje. Međutim, ja se nadam da će se i on i reprezentacija BiH izvući iz ove krize jer život ide dalje", rekao je Ćiro.

"Prosinečki je trener kakvog ćeš teško naći i teško ga je zamijeniti. Ne znam što se to dogodilo u Armeniji, ali je ovakav rasplet situacije za mene veliko iznenađenje", zaključio je Miroslav Blažević.