JUSTIN GAETHJE:

"Conore, ti si smiješan borac i govno od čovjeka, već si izgubio sve što si imao"

09. 09. 2019 - 09:24 | Borba >> MMA

Khabib Nurmagomedov preksinoć je stigao do 28. pobjede u karijeri i još jednom dokazao zašto je najbolji i bez premca u ovom trenutku.

Slavio je Dagestanac protiv Dustina Poiriera, a mnogi se pitaju koji mu je naredni izazov. McGregor ili možda Tony Ferguson...

"Dogovorite mi revanš protiv Khabiba u Moskvi", poručio je Conor McGregor odmah nakon što je Khabib slavio protiv Poiriera u Saudijskoj Arabiji.

nurmagomedov-vs-mcgregor

Podsjećamo, u oktobru 2018. Khabib je uvjerljivo pobijedio i Conora koji nakon toga više nije ulazio u oktogon. Sada irski lajavac želi revanš. Prvi čovjek UFC-a Dana White poručio je da će Conor dobiti borbu s Khabibom jedino ako Tony Ferguson odbije boriti se protiv neporaženog Nurmagomedova. 

Na Conorovu poruku burno je reagovao Justin Gaethje, jedan od najboljih boraca lake kategorije i nesuđeni Conorov rival.

"Ti si smiješan, već si izgubio sve što si imao", poručio je Gaethje Conoru o njegovoj borilačkoj karijeri, a onda je prokomentarisao i Irca kao osobu.

mcgregor

"Osim toga, govno si čovjeka, užasan otac i suprug. Jeb* se", napisao je Gaethje koji se idućeg vikenda bori protiv Donalda Cerronea.

Sigurno je da kontraverzni Irac neće ostati na ovo...

(Sport.ba)