OLIVIER GIROUD

SLAVNI FUDBALER PREVARIO ŽENU PA SE OKRENUO VJERI "Gospodin je pastir moj, ni u čemu ja ne oskudijevam"

10. 09. 2019 - 20:46 | Druga strana sporta
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Francuski napadač Olivier Giroud je 2014. godine priznao da je bio nevjeran pred cijelim svijetom. 

Engleski mediji su sedmicama pisali o aferi s modelom Celijom Kay, a Giroud je odlučio prekinuti sva nagađanja i potvrditi da je informacija o njegovoj nevjeri istinita.

"Ispričavam se supruzi, obitelji, prijateljima, menadžeru i saigračima, kao i navijačima Arsenala. Sada se moram boriti za svoju porodicu i za svoj klub kako bih zaslužio oprost. Ništa drugo nije važno u ovom trenutku", napisao je francuski napadač tada na Twitteru.

Prošlo je od tada pet godina, a Giroud je skroz drugi čovjek, prenosi 24sata.hr. Od tada u njegovoj karijeri, kao ni u privatnom životu nije zabilježena niti jedna mrlja. Supruga Jennifer oprostila mu je prevaru, a on je bio ustrajan u tome da ponovno povrati njezino povjerenje.

Više puta je javno isticao svoju vjeru, a na ruci na latinskom jeziku ima istetoviran stih iz psalma 23: "Gospodin je pastir moj, ni u čemu ja ne oskudijevam".

Radi toga ga je francuski katolički magazin Jesus odabrao kao gostujućeg editora novog broja, a Giroudova fotografija se nalazi na naslovnici uz natpis: "33 godine, Kristovo godište".

"Kada god mogu, nastojim pričati o svojoj vjeri. Osjećam da moram iskoristiti svoj prostor u medijima kako bih pričao o svojoj posvećenosti Isusu Kristu. Zbog toga sam prihvatio uređivati septembarsko izdanje Jesusa", rekao je Giroud Le Figaru pa dodao:

"Kada vidim što se danas događa u fudbalu - rasizam, homofobija...,želim istupiti i reći 'dosta je'. Nedavno smo u Londonu imali gala večer organiziranu za progonjene kršćane širom svijeta, prošlo je jako dobro. Ponekad u crkvi ljudi od mene znaju zatražiti pomoć. Rade to jako ponizno i diskretno, a meni to znači jako puno", dodao je Giroud.