NAVODNO SELI U REDOVE INTERA

MODRIĆ NAJAVIO ODLAZAK IZ REALA: Već je Marcelu, Ramosu i Baleu otkrio gdje odlazi – destinacija i više nego iznenađenje

11. 09. 2019 - 08:20 | Fudbal >> Transferi

Luka Modrić, kako se navodi, obavijestio je neke svoje suigrače iz Real Madrida o želji da napusti klub u skorijoj budućnosti, s tim da je Hrvat odlučio diči sidro već u januaru.

Prema Don Balonu, bivši veznjak Spursa, odlučio je zapečatiti svoj transfer sa Santiago Bernabeua u zimskom prijelaznom roku, s tim da je Inter proglašen kao njegovo sljedeće prebivalište.

modric6

Izvješće dalje kaže da je Inter spreman ponuditi mu dvije ili tri godine ugovora kako bi ga doveo na Meazzu, s tim da je igrač već rekao Marcelu, Ramosu i Baleu da je odlučio otići.

U posljednjih nekoliko godina Modrić je bio kvalitetan član Realove prve momčadi, a igrače je u tim vremenskim okvirima igrao ključne uloge u brojnim osvajanjima najelitnijeg klupskog takmičenja.

modriceriksen

Međutim, prošle sezone Modrić je bio jako loš, a forma starijeg veznog igrača znatno je pala u odnosu na prethodne sezone.

Ako Modrić odustane i ode iz španskog giganta u januaru, bit će zanimljivo hoće li klub tijekom tog mjeseca pokušati naći zamjenu za Hrvata.

modric-ballon

Inače, osim Intera silno ga žele i Milan, Juventus, Napoli i Fiorentina. Tako je Serie A i više nego izgledna destinacija...

(Sport.ba)