Khabibov menadžer iznenadio izjavom: Ferguson nikoga ne zanima, GSP je sljedeći

12. 09. 2019 - 09:59 | Borba >> MMA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Čini se kako menadžer Khabiba Nurmagomedova, Ali Abdelaziz, još jednom ima drugačije planove od vodstva UFC-a. Naime, isti je otkrio kako njegovog klijenta ne čeka borba protiv Tonyja Fergusona, za koju je rekao kako nikoga ne zanima, nego da gledaju prema borbi protiv Georgesa St-Pierrea.

Dok cijela MMA javnost s nestrpljenjem čeka ugovaranje borbe Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona, jedan čovjek smatra kako se ta borba neće dogoditi. U pitanju je jedan od vodećih MMA agenata na svijetu, koji predstavlja i Nurmagomedova. Naravno, radi se o Aliju Abdelazizu.

"Nikoga ne zanima što Tony govori. Zapravo, nikoga nije briga za Tonyja. Koliko ja znam, GSP je idući. To je ono što ja želim, Tony neće dobiti ono što traži. Bit će onako kako Khabib želi. Ako me nazove i kaže kako želi Georgesa St-Pierrea, onda će Georges biti idući", rekao je Abdelaziz u razgovoru za TMZ Sports, nastavivši:

"Georges je moj prijatelj preko deset godina i znam kako se on želi boriti protiv Khabiba. Ako ćemo sad ići uspoređivati. Tony Ferguson je pobijedio veliki broj boraca, no on nikad nije bio prvak."

Tony Ferguson bio je privremeni prvak, a taj pojas izgubio je par dana prije prošlogodišnjeg UFC 223 eventa, kad je zbog bizarne ozljede u tjednu borbe otkazao nastup protiv Nurmagomedova. Bilo je to inače četvrto otkazivanje te borbe i drugo koje je došlo od strane Fergusona.

Dana White je tada izjavio kako odustaje od budućih ugovaranja te borbe, no godinu i pol dana kasnije situacija je takva da je to dvojac kojeg je potrebno upariti.