ČUVENI AMERIČKI NOVINAR: "Bogdan bi mogao drastično da promijeni sudbinu Kingsa"

15. 09. 2019 - 08:22 | Košarka
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Čuveni američki novinar Bil Simons, koji je glavni urednik Ringera, napisao je da igranje za reprezentaciju i te kako znači, na šta se nadovezao njegov mlađi kolega Kevin O'Konor.

"Takođe, igranje za reprezentaciju znači. Ljudi koji se pretvaraju da tako nije su glupi. Đinobilijev nastup na OI 2004. godine ga je odveo na drugi nivo. Bogdanović je bio najbolji igrač na terenu i nema šanse da mu to neće pomoći da podigne igru na viši nivo u Kingsima, itd, itd...", napisao je Simons.

Bogdanović je odigrao osam utakmica na Mundobasketu u Kini ima prosek od 22,9 poena, 4,1 skokova i 4,4 asistencije, uz svega jednu izgubljenu loptu i procente od 55,6 iz igre, 53 za tri poena i 80 odsto s bacanja.

"Saglasan sam. Ukoliko Bogdanović napravi iskorak kao Badi Hild prošle sezone, drastično će promijeniti budućnost Sakramenta. Uzbudljivo vrijeme je pred Kingsima", nadovezao se O'Konor.

Srbija je na Svjetskom prvenstvu u Kini zauzela peta mjesto, a da nije bilo Bogdanovića pitanje je kakav bi plasman ostvarili. Bek Sakramenta je vjerovatno jedina svijetla tačka srpskog turnira u Kini, na kojem će se za titulu boriti Argentina i Španije (14h).