ŠTA SE DOGAĐA S MANDŽUKIĆEM? Mario donosi najtežu odluku u svom životu

15. 09. 2019 - 14:41 | Fudbal >> Transferi

Što se događa s odlaskom Marija Mandžukića iz Juventusa? Jučer tokom dana pisalo se o tome kako bivši hrvatski reprezentativac ide put Los Angelesa FC-a u MLS profesionalnu američku nogometnu ligu, a dan prije toga u talijanskim je medijima osvanulo kako je “Super Mario” odbio sve ponude iz Katara…

No, sportski direktor Juventusa, Fabio Paratici u subotu tokom popodneva izašao je u javnost i otkrio moguću sudbinu Hrvata u Staroj dami…

“U dogovoru s njim i Sarrijem zaključili smo da je to bila prava stvar, a ne sudjelovati na gostovanu u Firenci. Gdje će otići u Katar ili Sjedinjene Država? Vjerujem u Katar”, istaknuo je Paratici i tako demantirao prehodnu bombastičnu informaciju talijanskog izdanja uglednog Sky Sporta. “Calcio fanPage.it” tijekom jučerašnjeg dana, kao i većina tamošnjih medija pisao je sljedeće:

“Katar ili MLS, obilježena je sudbina Marija Mandžukića u Juventusu. Hrvatski napadač nije dio planova Stare dame, koja ga je i službeno pustila na tržište bez pronalaska dogovora u posljednjoj rundi ‘pregovora’: Izostavili su ga s popisa putnika za Firencu i ogled protiv Fiorentine. Vrlo jasan signal, ponovljen i riječima sportskog direktora Fabija Paratica. Nekoliko trenutaka nakon utakmice s Franchijem, potvrdio je za mikrofone Sky Sport da ostanak nekadašnjeg napadača i Bayerna iz Münchena nije baš u opciji. I tako nakon propuštenih razgovora s Manchester Unitedom, Barcelonom, Paris Saint-Germainom, pojavio se konkretan trag gdje bi Mario mogao otići u narednim danima”, stoji u tekstu.

Inofrmacije su oprečne, ali prema pisanju svjetskih medija ili Katar ili Los Angeles. Nema, za sada, nikakav treći klub u igri. Ili će možda na kraju prijeći preko svega i ostati u Juventusu do zimskog prijelaznog roka. Nije nemoguć scenarij, ali teže ostvariv je, u svakom slučaju… S nestrpljenjem iščekujemo rasplet ove situacije.