UFC BORAC DOBACIVAO MIOČIĆEVOJ ŽENI, A OVAJ OTKRIO ŠTA ĆE MU NAPRAVITI: Menadžer mu od straha ne želi sve ni reći

19. 09. 2019 - 15:49 | Borba >> MMA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Miočić, bar tako tvrdi, ne želi ozlijediti Covingtona, bar ne izvan oktogona, no još uvijek ne zna što je tačno dobacio gospođi Miočić

Najbolji UFC teškaš današnjice, a po mnogima i najbolji teškaš svih vremena Stipe Miočić priznao je u intervjuu da mu je borac Colby Covington tijekom borbe protiv Daniela Cormiera provocirao i vrijeđao ženu, što ga je naljutilo.

“Taj mali me uznemirio. Dobacivao je mojoj supruzi nešto nakon što je završila borba. Trebao bih razgovarati s njim. Nemam namjeru da mu skinem glavu s ramena, ali samo bih razgovarao s njim”, rekao je Stipe za TalkRadio 77 WABC.

stipe-miocic-1

Miočić, bar tako tvrdi, ne želi ozlijediti Covingtona, bar ne izvan oktogona, no još uvijek ne zna što je točno dobacio gospođi Miočić.

“Moja žena je hodala prema kavezu i mislim da je rekao nešto njoj i mom menadžeru i on mu je rekao da ušuti. Do danas mi moj menadžer ne želi reći što je dobacivao, ali ću saznati. jako sam dobar u tome. ja sam kao FBI. Saznat ću što je rekao i porazgovarat ću s njim”, rekao je Miočić.