MATEO PAVLOVIĆ

NEKADAŠNJI ZMAJ IZAZVAO POMETNJU U SRBIJI Zaveo je ovu zgodnu pjevačicu, nema veze što je starija 7 godina, zbog njega se i razvela

09. 10. 2019 - 11:21 | Druga strana sporta

Defanzivac francuskog prvoligaša Angersa Mateo Pavlović dospio je na naslovnice tabloida iz regiona.

Tabloidi iz Srbije pišu kako je fudbaler sa sedam godina starijom pjevačicom Katarinom Kajom Ostojić stupio u kontakt prije nekoliko mjeseci preko društvene mreže Instagram, a nije trebalo dugo da među njima sijevnu varnice i da kasnije budu uhvaćeni zajedno u Beogradu.

631895-kaja-i-fudbaler-ls

Zbog Pavlovića je pjevačica odlučila da se razvede od Juniora Jacka, što je potvrdila i na društvenim mrežama, a da povuče takav potez utjecao je upravo bivši reprezentativac naše zemlje.

"Mateo je poslao Kaji poruku i ona mu je odmah odgovorila. Prvo su se dopisivali nekoliko sedmica, nakon čega su se i vidjeli. Odmah su sijevnule iskre među njima i ušli su u tajnu vezu. Međutim, Mateu se nije dopadalo to što Kaja unatoč njihovoj vezi i dalje živi s Juniorom Jackom pa je tražio da raskine s njim i da se preseli k njemu u Francusku", rekao je nepoznati izvor, prenosi Express.

pavlovic

U susjedstvu navode i kako je Pavlović toliko poludio za pjevačicom da joj je nedavno priredio i romantičnu večeru povodom rođendana na kojoj joj je darovao 101 ružu.

"Doslovno joj skida zvijezde s neba", navodi isti izvor.

Pavlović inače u Francuskoj igra nekoliko godina, a kroz karijeru ranije je nastupao za Werder i Zagreb.

(Sport.ba)