NAPADAČ REALA

JOVIĆ SE OGLASIO NAKON ŠTO GA JE SELEKTOR PROZVAO Njegova poruka je potresla kompletnu Srbiju

14. 10. 2019 - 10:04 | Drugi pišu >> Fudbal

Čini se da srpski fudbaler Luka Jović nije ostao dužan selektoru "orlova" Ljubiši Tumbakoviću nakon što se pojavila informacija da je Tumbaković kaznio Jovića jer ga je slagao.

Čitavu buru pokrenulo je pisanje španskih medija koji su javili da je Jović bio nezadovoljan što je odigrao tri minute sa klupe u meču sa Porutugalom, pa je rekao Tumbakoviću da je povrijeđen i nije se našao na spisku za Luksemburg.

Samo četiri dana kasnije zaigrao je za Real protiv Levantea, a Tumbaković je potom odlučio da ga sankcioniše nepozivanjem za mečeve sa Paragvajem i Litvanijom.

"Nemam ja pravo da budem ljut ni na koga. Radim svoj posao na način koji mislim da je najbolji. Luka je mlad igrač, a moja trenerska profesija podrazumeva pedagoški pristup i jednu vrstu roditeljskog odnosa prema svakom igraču. U isto vrijeme, dužan sam da štitim interese svoje profesije", rekao je Tumbaković na konferenciji pred Litvaniju.

"On je napravio to što ste rekli, ali nije se javio meni, nego je samo poslao poruku. Ne vidim razlog zašto bih se ljutio na Jovića. A to da li je bio povrijeđen treba da utvrde ljekari, ne ja", dodao je Tumbaković.

Nije dugo prošlo, a poslije konferencije u nedjelju popodne, oglasio se i Jović.

"Ne mogu sad. Objasniće ti vrijeme", napisao je u jednom od Instagram Storyja i ubrzo ga obrisao.

Mada nije sto odsto sigurno i potvrđeno da se poruka odnosila na Tumbakovića, djeluje da jeste, a ako je to slučaj, onda je možda na pomolu novi problem na relaciji selektor-igrač.

jovic1