KLOPP TRENER NIJE MOGAO VJEROVATI KAD JE VIDIO SVOJU MOMČAD: Evo šta ga je iznerviralo

19. 10. 2019 - 08:39 | Drugi pišu >> Fudbal

U nedjelju je na Old Traffordu na rasporedu veliki derbi engleskog nogometnog prvenstva između Manchester Uniteda i Liverpoola u sklopu 9. kola.

U njega Liverpool ulazi kao lider prvenstvene ljestvice s maksimalnim brojem osvojenih bodova (24), dok je Manchester United tek na 12. mjestu s tek devet bodova na kontu.

Jürgen Klopp na press konfenerenciji uoči susreta imao je burnu reakciju i odbacio je navode stručnjaka koji su unaprijed otpisali Manchester United u tom susretu.

 Posebno mu se nije svidjelo mišljenje stručkog komentatora Sjy Sportsa Dannyja Millsa koji je u idealnu zbirnu jedanaesetorku dviju momčadi uvrstio sve igrače 'Redsa'.

"Sky je složio idealnu zbirnu momčad i svih je 11 igrača bilo iz Liverpoola. To je nešto poput šale, poput kore od banane? Svijet je trenutno pravi cirkus i mi se nalazimo u njegovom centru. Na mene to ne utječe i mi ja sam 100% uvjeren u snagu Manchester Uniteda", rekao je Klopp.

 Liverpoolov menadžer nije uvjeren niti u izostanke Paula Pogbe i Davida De Gee, iako je tako objavljeno iz redova Manchester Uniteda.

"Jučer se pričalo Pogba i De Gea nemaju šanse, sutra se govorilo možda, a sutra će reći ima šanse".

Neke izjave iz tabora Manchester Uniteda također se Kloppu nisu svidjele.

 "Rekli su da smo mi savršeni suparnik. Ali ne mislim da danas postoji puno momčadi koje bi željele igrati protiv nas u ovom trenutku. Čini se da je Manchestzer United jedina momčad koja to želi. Oni imaju zaista dobru momčad koja je u situaciji u kojoj ne želi biti i to žele promijeniti. Mi moramo osigurati da to promijene sljedeći tjedan", zaključio je Liverpoolov menadžer.