Vrućeg Bojana Bogdanovića saigrač zalio hladnom vodom, a ovo je njegov odgovor

27. 10. 2019 - 09:23 | Košarka

Bojanu Bogdanovići nije trebalo dugo da oduševi suigrače i navijače Utah Jazza. Već u trećoj utakmici sezone, drugoj u kojoj je nastupio, bio je najbolji strijelac Ute, koju je s 26 poena vodio do uvjerljive pobjede 113:81 protiv Sacramenta.

Nakon utakmice odradio je intervju uz parket, a suigrač Donovan Mitchell odmah na početku razgovora je dojurio i zalio ga vodom, na oduševljenje publike koja je još ostala u dvorani. Zalijevanje vodom je zapravo priznanje jer je na utakmici bio "vruć" i treba ga ohladiti.

"Bit će on na ovakvim intervjuima češće nego ja, sigurno ću mu vratiti", našalio je Bogdanović i nasmijao cijelu dvoranu.

Dan ranije propustio je utakmicu protiv LA Lakersa zbog natečenoga gležnja, koji je ozlijedio u debiju u srijedu.

"Jučer sam bio natečen, ali kad sam se probudio, bilo je puno bolje, a nisam htio još jednu utakmicu gledati na TV-u", rekao je hrvatski kapetan.

Bio je sjajno raspoložen, kako poslije utakmice, tako i dok je trajala, pa je nakon jedne trice malo zaplesao. Novinarku je zanimalo kako zove taj ples.

"Ma joj, kad si vruć, ni ne znaš što radiš", odgovorio je Bojan.

Komentatori su zaključili kako se Bogdanović sjajno uklopio u novu momčad i već je postao miljenik navijača, ne samo zbog sjajne igre, nego i zato što je duhovit i pokazuje osobnost.