REAKCIJE

SINOĆ SE BORILI I ODMAH DOGOVORILI REVANŠ "Ne volim napustiti ring kad je protivnik pri svijesti"

03. 11. 2019 - 09:00 | Borba >> MMA

Jedna od najiščekivanijih borbi godine desila se sinoć u Madison Square Gardenu, gdje je Jorge Masvidal osvojio BMF (Baddest Motherf*cker) pojas.

Liječnik je presudio kako Diaz nije u stanju nastaviti borbu. Problem je, prema odgovornom, bila posjekotina kod Diazovog desnog oka.

Sve se to događalo u pauzi između treće i četvrte runde, a jednom kada je označen kraj borbe, zapravo je Masvidal bio taj kojeg je sve to možda i naviše pogodilo. 

'Gamebred' nije krio razočaranje te je odmah gospodski poručio Nateu da će ovo morati ponoviti.

"Trebamo ovo ponoviti, rekao sam to odmah Nateu. Ne volim napustiti ring s protivnikom koji je pri svijesti. New York, ponovit ćemo ovo. Dali smo vam tri dobre runde. Nemojte negodovati. Ne brinite se, mi ćemo se ponovno boriti. Moja je taktika bila da ga nokautiram, ali on je prava njuška. Bio sam spreman za četvrtu rundu, a vidio sam u očima i da je Nate spreman nastaviti. Nisam ja kriv što je doktor ovo zaustavio", izjavio je Jorge još iz oktogona.

Sa druge strane, Diaz je otkrio detalje ove posjekotine.

"Zeznulo me to što sam imao posjekotinu od prošle borbe, ali nisam mislio da će zaustaviti borbu. Tek sam se zagrijao."

Nate je poznat po svojoj kondiciji i više je puta pokazao da zna primiti udarac. 

"Pogotovo danas. Nisam imao priliku trčati kao inače pa sam odlučio da neću ići maksimalno do četvrte runde. Moja je taktika tek počela funkcionirati, ali on je odradio svoj posao onako kako je trebao i treba mu na tome čestitati. Ali vraćam se po tvoju guzicu. Želim ovo ponoviti, odmah", za kraj je poručio Diaz u svojoj prvoj reakciji.

Masvidalu je ovo bila treća pobjeda u nizu i 35. u profesionalnoj karijeri, dok je Diaz upisao svoj 12. poraz.